Zumba + USA + syden (themlife)

Zumba + USA + syden

Gud, jeg har så sykt mye å se fram til at jeg kjenner
jeg skrumper inn allerede...

Av mangel på penger og mat selvsagt

Først og fremst, nå er det bare 5 dager til jeg drar til USA. Herlighet så fort tiden har gått! Jeg drar på mandag, og føler at det var igår jeg bestilte turen og det var flere måneder til jeg skulle dra! Men nå er da tiden her, og jeg gleder meg kjempemasse. Har fri fra både jobb og skole frem til fredag, da er det skole og jobb på fredag og jobb på lørdag, før jeg suser til Bjerkvik. Tar førsteflyet på mandagsmorgen fra Evenes, så blir nok ikke mye søvn på meg fra søndag til mandag.

Har også begynt å trene, og det gjør jeg billig og greit hjemme i min egen stue. Jeg trener Zumba, og dette fordi jeg faktisk skal til syden i Desember sammen med en venninne! Og vi gleder oss maksimalt! Jeg kan jo ikke se ut som det fleskeberget når jeg drar dit, og med den lille søte og nette Isabel ved min side trenger jeg virkelig å trene! Så frem til Desember blir det hardtrening nesten hver dag med Zumba - den sykeste, beste og morsomste treningen jeg noen sinne har vært med på!

Jeg og Isabel skal til Gran Canaria, Playa del Ingles. Og vi skal bo på Sunprime Atlantic View Suites & Spa - altså skal vi bo på et spahotel! Et voksenhotel, hvor barn under 16 ikke har adgang, og det blir veldig digg.

Hit skal jeg i Desember! Digg!!!

3 kommentarer

så herlig :) kjenner jeg er litt misunnelig gitt! God tur til USA :)

Therese - mamma til Simone 14mnd

08.sep.2011 kl.15:01

Misunnelig!! Så deilig ut med en ferie til varmere strøk=)

Lykek til med treninga!!

MARIA NGUYEN > MARIANG95BLOGGNO

08.sep.2011 kl.18:37

liker! :D

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits