Time - where did it go? (themlife)

Time - where did it go?

Da var vi her igjen da. På bloggen.
Har vært så mye å gjøre den siste måneden,
at alt annet har blitt glemt. Har jeg hatt fritid så har det gått til å
slappe av med en film, sove eller bare
henge med venner rett og slett.

Da jeg satt å koste meg med Walk The Line på TV her om dagen

Kort oppsummert hva jeg har gjort den siste tiden. Har jobbet værre enn værst, noe som jeg har gjort i hele sommer selvsagt. Skolen begynte den 17. august, og da var det klart for en uke med fadderaktiviteter som gjerne innebærer fyll og faenskap, men mest av alt bli kjent med de nye studentene og sørge for at de kommer inn i et godt miljø. Jeg har ikke vært den som har drukket hele tiden denne uken, har vært den som har kjørt heller. Men har hatt det like morsomt uansett!

Jeg har også blitt valgt som tillitsvalgt i klassen, og jeg har et verv i studentsamskipnaden. I år tenkte jeg at jeg skulle være litt mer aktiv i skolen, ikke bare faglig sett men ellers også. Så gleder meg til å ta fatt på arbeidet som kommer med disse "vervene".

Annet enn dette så har jeg mistet telefonen min, samme dag som jeg solgte den andre telefonen min... Så det var jo kjempesmart. Har nevnt dette, men ikke fortalt hvordan - og jeg tenker at jeg ikke skal gjøre det denne gangen heller. Saken er iallefall meldt inn til politiet.

Meg og Prinsessa som husker

Nei, det har skjedd mye på kort tid, men samtidig ikke.. Syns iallefall at tiden går utrolig raskt! Det er for eksempel bare 2 uker (idag faktisk) til jeg drar til USA, og jeg gleder meg værre enn værst. Akkurat nå sitter jeg å skriver søknad om å dra til Ghana i praksis til våren. Vi er tre stykker som blir valgt, og jeg tror vi er en god del som skal søke oss dit - så kan bli spennende å se hvem som blir valgt. Kryss fingrene for at det blir meg!

Hva har dere gjort i sommer da?
Har dere deltatt på fadderuken?

Én kommentar

Martine...

30.aug.2011 kl.00:10

God natt!

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits