"Everyone is a friend, until they prove otherwise" (themlife)

"Everyone is a friend, until they prove otherwise"

Dette innlegget har ingen ting med overskriften å gjøre.
Jeg bare liker den qouten!

Dette er bare noe jeg skriblet sammen før idag,
bare for å se hvordan det ble.
Ganske så fornøyd med den - er knøttlite, ser bare større ut på bildet.
Tror det er 7x11 cm eller noe slikt.

Igår hadde jeg en kjempefin kveld. Var ferdig på jobb klokken 6, dro hjem å la meg for å sove i en times tid. Så ryddet jeg, satt på en maskin med klær, tok oppvask for så å vente på Lasse. Da Lasse kom hadde han med seg pizza og snop, så da var det klart for film, pizza og snop! 

Filmen vi (nærmere sagt, Lasse) valgte å se var "Another Gay Movie". Fem sekunder inn i filmen tror jeg han begynte å angre på filmvalget, og for de av dere som har sett den skjønner nok sikkert hvorfor. Stakkars Lasse, han satt med pute forran ansiktet nesten hele filmen.

Morromannen.

Da vi var ferdig med å se film skulle Lasse i gammelleiligheten for å bære ned en tørketrommel, så da måtte vi hente Markus. Jeg kunne jo selvsagt ikke hjelpe til, tror jeg hadde skadet mer enn hjulpet. Så jeg nøt heller synet av de to som sleit og pintes ned alle de trappene!

Da de var ferdige med bæringen bar det tilbake til meg for å se en ny film, "The Spy Next Door". Det var en supermorsom og koselig film, så den anbefaler jeg på det sterkeste! Kan komme med filmanmeldelse av den i morgen eller noe.

Idag har det bare vært jobbing og avslapping etterpå. Nå skal jeg pakke kofferten, for i morgen etter jobb bærer det avgårde til Bjerkvik. Har fri mandag og tirsdag, så det blir deilig. Har også nettopp sett hvor lenge det er til skolen begynner igjen, og det er ca 3 og en halv uke igjen! Gleder meg faktisk, hvem hadde trodd det!

Én kommentar

siljekm

30.jul.2011 kl.21:44

sv; (a) det ble tykkere og " blekere " da :-)

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits