Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead (themlife)

Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Da var dagen kommet, og jeg er....
vet egentlig ikke hva jeg er...

Idag avlivet vi vår kjære elskede hund. Men for meg var hun ikke bare en hund, hun fungerte som søster i alle år til Prinsessa ble født. Det er ikke til å legge skjul på at iallefall det siste året, siden Prinsessa ble født og jeg flyttet, så har det blitt lite Zita-tid - men jeg elsket henne høyt uansett.

Trodde ikke at det kom til å bli så tøft.. Så klart, misforstå meg rett, jeg visste jo at det ble tungt og at jeg kom til å gråte osv, men ikke at det kom til å bli SÅ tøft. Jeg er et nervevrak her jeg sitter i sofaen, og jeg gråter nesten hele tiden.. Alt minner meg om henne, av en eller annen grunn, og jeg klarer liksom ikke riste av meg spørsmålet: "skjønte hun det?". Når jeg så henne i øynene i dag kunne jeg ikke annet enn å lure på nettopp dette...

Noen av dere syns kanskje jeg er litt patetisk nå, spesielt i kjølvannet av alt som har skjedd siden fredag. Men det får så være. Zita var en stor del av familien, hun var min søster, og i skrivende stund lurer jeg på hvordan jeg skal takle livet uten henne. Jeg vet at hun har det mye bedre der hun er nå, hvor hun ikke pines og har vondt lengre - men til gjengjeld er det vi som sitter igjen nå, som pines og har vondt.


(Bildet er tatt idag)

Nothing compares, no worries or cares
Regrets and mistakes, they're memories made
Who would have known how bittersweet this would taste.
Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

Takk for mange fine år, jenta mi! Du kommer aldri til å bli glemt!

2 kommentarer

Beathe

26.jul.2011 kl.19:18

kondolerer :(

veit akkuratt koss det er.. når eg va 19 så måtte eg avlive min hund som eg hadde hatt siden 7 års dagen min, og han var meir en bare en hund for meg han og.

så veit akkuratt kor tungt det er.
Beathe: Takk for det. Jeg syns det er helt forferdelig... Men jeg vet at hun har det bedre nå, så må bare prøve å tenke slikt!

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits