I'm shocked, but not surprised! (themlife)

I'm shocked, but not surprised!

Da har det "utenkelige" skjedd,
og verden har rett og slett eksplodert over oss

Jeg hiver meg på bølgen jeg også, og velger å kommentere det som har skjedd idag.

Jeg vil starte med hvorfor jeg har valgt å skrive "utenkelige" med anførselstegn. For meg så var ikke dette så utenkelig. Tenk over det, Norge er med over alt - vi har stukket nesa oppi alle saker og vi har styrker i vært eneste trøblete land. Vi har blitt truet opptil flere ganger grunnet nettopp dette, og har ikke gjort som vi fikk beskjed om.

Vel folkens, det er ikke så utenkelig alikevel. Jeg blir egentlig litt frustrert når jeg hører folk sier at de aldri hadde trodd at dette kunne skje med oss - jeg har ventet på det! Det høres forferdelig ut å si det, jeg vet det - men for meg så er dette et faktum.


Men jeg hadde aldri trodd at noe slikt, noe så stort og noe så forferdelig kom til å skje - iallefall ikke på én å samme dag. Greit at dette kanskje var ventet, fra min side iallefall, men det er fortsatt uvirkelig og surealistisk. Jeg er målløs, sint og såret på samme tid!

Nå er verden kommet til Norge, rett og slett. Alt vi ser på TV fra USA og andre steder, det er nå realiteten her til lands - og vi er blitt en del av mediasirkuset. Denne gangen er det USA og andre land som ser på verdens gang hos oss, og ikke omvendt. En forferdelig måte å bli en del av verden på.

Mine tanker går til alle som er berørt i denne forferdelige hendelsen, og jeg tror jeg med hånden på hjertet kan si at det egentlig gjelder alle av oss. Men pårørende til de omkommede og sårede, mine tanker og bønner går til dere! Idag er dagen hvor vi må stå sterk alle sammen, og vi må ikke la oss bli bombet til redsel. Vi må stå sterke - sterkere enn før - og vise at dette ikke tar knekken på oss, men gjør oss sterke.


Det er nå Norgeshistorien tar en vending,
og vi er nå blitt en del av den uvirkelige verden der ute!

6 kommentarer

Henriette Stenerud

23.jul.2011 kl.01:08

sykt fint skrevet!

Cathrine Nilsen

23.jul.2011 kl.01:08

Det som har skjedd er jo sjokkerende, men jeg er heller ikke overasket.

» PB - sunshine ©

23.jul.2011 kl.01:08

Så sant. Kan ikke tro dette virkelig har hent...

Thea

23.jul.2011 kl.01:09

alle tanker til de rammede og pårørende!

Og ber for alle ungdommene på utøya :(

Elise

23.jul.2011 kl.01:17

Tragisk, tenn lys for alle skadde, drepte og pårørende :((

juneveronicaaa

23.jul.2011 kl.02:02

grusomt

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits