It's time, it's night - so get some sleep, and don't let the bedbugs bite! (themlife)

It's time, it's night - so get some sleep, and don't let the bedbugs bite!

Etter en innholdsrik og kjempeflott dag,
er det nå klart for senga!

Den siste timen har jeg sittet å sett på direktesending på MTV.no fra Comic-Con, én time med eksklusive Breaking Dawn 1 intervjuer osv. Var en time som virkelig gikk raskt forbi må jeg si, morsomt å se alt dette. Gleder meg veldig til filmen kommer i November!

Annet enn det så har jeg sett to filmer iløpet av kvelden, The Cube 2 - Hyper Cube og The Cube 3 - Cube Zero. Gode filmer må jeg si, mind-freak og psykologiske thrillere - me like! Jeg har også tegnet litt, prøvd å designe litt på en ny tatovering jeg har lyst å ta. Det er tatovøren som skal stå for selve designet, jeg bare tester ut ulike design som jeg vil han skal ordne på.

Nå er det kveld, men jeg vil avslutte med en fantastisk videosnutt, den er vakker og såre trist på en og samme gang. Jeg gråt, og jeg gråter litt enda! Ikke kom å fortell meg at dyr ikke har følelser!

Hva syns dere?

 

God natt alle sammen!

4 kommentarer

CrWorld

22.jul.2011 kl.01:36

Go natt :D

Lysgaard♥

22.jul.2011 kl.11:49

SV: Tusen takk. :D

Nikky

22.jul.2011 kl.13:30

så fint design du har <3

kamillina

22.jul.2011 kl.19:22

utrolig fin blogg du har! er fast leser :) syns du er ufattelig flink og ja, syns bare du fortjente å få litt ros... stå på <3

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits