My day off - I need it! (themlife)

My day off - I need it!

Fridag - oh, herlige fridag!

Idag har jeg hatt fri fra jobb, og det har vært en etterlengtet dag. Grunnet dette fikk jeg da også besø av mamma, bæsta og Prinsessa - noe som var kjempestas. Er alltid koselig med besøk, praktisk er det også - rydder og vasker som bare det når jeg skal ha besøk. Tror jeg må få besøk oftere....

Mamma hadde glemt av posen med leker til Prinsessa, så da måtte jeg dra frem min gode gamle venn - Basse. Min livskompanjong! Har hatt han siden jeg var liten jente, på Prinsessas alder, og han sover enda i senga sammen med meg! Prinsessa likte han iallefall!

Prinsessa rett og slett elsker sakkosekken til søstra, så jeg tror mamma må gå til innkjøp av en sånn til henne. Hun elsker å slenge seg ned i den, og når jeg ligger i den har hun funnet ut at det er sykt morsomt å slenge seg over meg også... Se det ansiktet da, er det rart man ikke kan bli sint på henne?!Her sitter vi å ser i scrapbook-albumet jeg driver å lager til Prinsessa! Hun pekte og lo mens hun så på bildene, og det er jo kjempebra. Tror hun kommer til å sette pris på den når hun blir eldre!

Har hatt en kjempefin dag! Vi var å shoppet litt på Kanebogensenteret også, og der fikk jeg meg nye sko og klær fra både bæsta og mamma! Jeg er så heldig. Innkjøpene jeg har gjort idag kommer etterpå, da jeg var å handlet litt etter de var dratt!

Hva har dere gjort idag? 

Én kommentar

Nikky

21.jul.2011 kl.18:58

nice :D

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits