I'm tired, and fuck my back! (themlife)

I'm tired, and fuck my back!

Da er det klart for siste jobbdag denne uken.... Som har vært en smertefull uke i grunn...

På onsdag, første jobbdag tilbake på jobb etter fallet i trappen, kjente jeg at jeg strengt tatt ikke skulle vært på jobb - men jeg er sta, og jeg kjeder meg når jeg sitter hjemme alene en hel dag. Så jeg beit det i meg, dopa meg ned, og var på jobb. På kvelden bestemte kompisen min, Carsten, seg for at han skulle komme på besøk, så halv 11 fikk jeg selskap - koselig med venner som inviterer seg selv på besøk (nei, det var faktisk ikke sarkastisk ment).

Igår var det nok en arbeidsdag, men selvom jeg ikke skal løfte noe tungt så klarte jeg å prestere nettopp dette.. Var kanskje ikke så veldig tungt, men løfta det skeivt og kjente det i hele kroppen - så da var det på'an igjen med doping.

Nå er klokken 10, og jeg skal pakke kofferten og gjøre meg klar til 4 timers arbeid, før jeg kjører hjem til Bjerkvik for helgen. Er lengesiden jeg har sett mamma nå, gleder meg! Ja, jeg er nok en av de største mamma-daltene som vandrer denne kloden.


Hva skal dere gjøre idag/helgen?
Ha en fin lørdag alle sammen, og en fortreffelig helg!

2 kommentarer

Tine Nicolaysen

16.jul.2011 kl.10:27

Mammadalt æ e åå! Nå ska ho vær borte i 3uker, skjønne kje kossen e ska overleve:(

onlyaillusion

16.jul.2011 kl.10:49

ha en fin lørdag du og!

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits