Lillelørdag - frukt og filmkos (themlife)

Lillelørdag - frukt og filmkos

Det er onsdag, og vi er halvveis i den travle uka.
Med det kommer også en velfortjent avslapningsdag
- eller rettere sagt, avslapningskveld

Idag har jeg vært på jobb, 09.00-15.00, og dagen gikk egentlig ganske så raskt og greit. Deilig var det, selvom formen ikke er helt på topp. Har tilvenning på nye linser, noe som utgjør kraftig hodepine og smerter i øynene. Samtidig tror jeg at jeg får influensa, har sånn skikkelig influensakropp og er tett i pappen - mer enn normalt iallefall. 

Men nok om det, det er kvelden det gjelder. Nå har jeg nettopp konsumert ett bedre mellommåltid bestående av blåbær, mango og moreller på en seng av vaniljekesam! Herregud så nydelig det er. Så nå er jeg rimelig mett her jeg sitter. Filmen som ruller over TV-skjermen er Mumien, og jeg storkoser meg. I morgen er det atter jobb, 09.00-15.00, men da får jeg også besøk av bæsta og bestefar! Gleder meg, føler det går så altfor lang tid mellom hver gang jeg ser alle sammen nå siden jeg jobber hele tiden og er i Harstad konstant. Noen vil si at jeg sutrer for mye over at jeg ser dem "så lite", men det driter da vel jeg i. JEG føler jeg ser dem for lite, og JEG savner dem når jeg ikke ser dem. Sånn er det - deal with it or shut the fuck up!

Hva har dere gjort idag?
Jobber dere mye i sommer?
Ikke glem av konkurransen min, trykk HER.

8 kommentarer

Abigail&Martine

06.jul.2011 kl.21:54

våre å bada

Maria Ovidia

06.jul.2011 kl.21:56

fin blogg! :-))

Thea

06.jul.2011 kl.22:29

Har vert med en veninne :)

himlamasseforskjellig

06.jul.2011 kl.22:37

The M Life: hehehe, tuuuuusen takk skal du ha :) :) kunne tenkt meg en annen sofa, og flere hvite møbler..men det kommer nok etterhvert ;)

himlamasseforskjellig

07.jul.2011 kl.14:51

The M Life: ja den er jo kjempefin...men jeg trenger en sofa jeg kan kræsje ned i når jeg skal se på tv :p denne sofaen kan få stå nede i kinostuen vår (som bare er ett rom med rot atm :p

jeg skal jobbe i hele sommer, men fikk to feriedager sånn at jeg fikk en liten miniferie idag, i morgen og helgen :D sweeet :)

Shan :-)

07.jul.2011 kl.16:00

kke gjort så mye spesielt i dag :-D

Maria Ellaine

07.jul.2011 kl.18:38

sv : må vera lov å drauma :)
fin blogg:)

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits