Nokadietten; Confect Bars (banan) (themlife)

Nokadietten; Confect Bars (banan)

Da hadde jeg testet enda et måltid fra NOKA, og denne gangen testen jeg "tvillingen" til det første jeg prøvde; Confect Bars. Den første jeg smakte var med karamell, mens den jeg prøvde idag var banan.

Jeg syns den med karamellsmak var himmelsk, så hadde god tro på den med banan. Den hadde samme konsistens som den med karamell, men siden jeg ikke er spesielt glad i banan, så var gleden kortvarig. Jeg likte ikke banan-baren, ene og alene fordi jeg ikke liker banan i slik. Banan passer seg kun til én ting, og det er å spise frukten direkte som den er - eller som dessert (banansplitt, friterte bananer osv).

Men det betyr ikke at jeg ikke anbefaler den videre, for til dere som liker banan så tror jeg denne kommer til å falle i smak hos dere. Så prøv den, og gi meg gjerne tilbakemelding på hva dere syns om den!

3 kommentarer

SV: takk for det :)
Du har sykt kul header!!
Fin blogg!

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits