Scrapbooking til Prinsessa (themlife)

Scrapbooking til Prinsessa

Nå driver jeg med et nytt prosjekt, og det er ikke rydding i leiligheta iallefall. Noe som egentlig burde være første prioritet... Lager et scrapbook-album til Prinsessa, fra da hun ble født og frem til idag - som jeg tenkte jeg skulle gi til henne når hun ble eldre. Er ikke noe spesielt flink til det, men øvelse gjør mester, og jeg merker at jeg forbedrer meg for hvert ark jeg lager. Tenkte jeg kunne poste noen bilder av det jeg har produsert frem til nå.

Rosa, jentete - jeg elsker det. Er egentlig sånn "scrapbook-sett for barn",
men syns det passer bra til Prinsessa

Sånn, da fikk dere et lite overblikk over mitt lille prosjekt for tiden.
Hva syns dere? 

5 kommentarer

så koselig :)

amalietangen

04.jul.2011 kl.22:43

søtt!

Kari

05.jul.2011 kl.19:43

Så flink du e Malenemor;) Har du forresten bestilt de bildan?;p

Linda :)

05.jul.2011 kl.23:26

Åå, så koselig!:) Jeg lagde en scrapbook til forloveden min til jul! Vi hadde vært sammen litt over ett år da, så den handlet om alle tingene vi hadde gjort sammen i løpet av det året, og det bildet jeg avsluttet boka med var graviditetstesten som det stod "Gravid" på, tihi :)

SV: Hehe, ja, det er helt sikkert at jeg gjør! <3

Linda :)

06.jul.2011 kl.00:38

SV: Han syntes det var koselig ja:) Det var meningen at jeg skulle fortelle det slik, men da jeg tok testen lille julaften var den negativ (brukte ikke morgenurinen)! Så det ble ikke noe bilde til selve julaften, men jeg satte inn bildet noen dager senere. Jeg visste jo at jeg var gravid! Jeg fortalte han at det var meningen å få til bildet til julaften, men at det ikke lot seg gjøre:)

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits