Svar på spørsmålsrunden (themlife)

Svar på spørsmålsrunden

Fikk inn en god del fine og gode spørsmål,
så jeg skal prøve å svare så godt jeg kan!

Hvor lenge har du blogget?
Jeg har blogget siden 2008, og iløpet av denne perioden har jeg hatt 3 blogger her inne på blogg.no. Det har selvsagt ikke vært sammenhengende, men fra og til. Nå har jeg kommet inn i blogge-følelsen igjen, og da blir jeg nok her en stund før den dabber av igjen.

Hvorfor startet du å blogge?
Grunnen til at jeg startet å blogge var for å få utløp på mine følelser. Jeg er veldig glad i å skrive, ordlegge meg på "papiret", om du skjønner, så jeg fant ut at blogg var det beste for meg. Jeg er veldig glad i å formidle mine meninger rundt ting som skjer i verden, mine interesser osv.

Liker du å blogge?
Ja, jeg liker å blogge - ellers hadde jeg ikke gjort det! Det tror jeg de fleste ville svart egentlig.

Hva er det som er så bra med å blogge?
Det som er så bra med å blogge må være friheten til å ytre mine meninger på min egen måte. Det som også er bra er at det blir et eget lite samfunn, hvor du kan møte andre mennesker med samme interesser, og finne nye venner.

Har du venner som blogger?
Jeg har mange venner som blogger

Sjekker du alle komentarene?
Jeg sjekker alle kommentarer jeg får, og jeg prøver å svare alle sammen. Eneste jeg ikke svarer på er de standardkommentarene "hei, du har en fin blogg, kommenter tilbake?". Hater slike kommentarer, og de hjelper ikke personen noe særlig... Lurer på om noen overhode svarer tilbake på slike kommentarer.

Syntes du om gutte blogger?
Jeg syns det er flott med guttebloggere, og skulle gjerne sett at det var flere av dem. Jeg syns det er interessant å se gutters synspunkter på diverse temaer som kommer opp i ulike jenteblogger.

Er det gay og blogge?
Jeg syns overhode ikke at det er gay å blogge. Som nevnt i spørsmålet over syns jeg at flere gutter bør blogge, blogg er tross alt noe personlig hvor du ytrer dine egne meninger om diverse ting - så nei, syns ikke det er gay å blogge.

Logger du på bloggen din etter du har lagt ut et innlegg?
Jeg skjønner ikke helt dette spørsmålet... Jeg er jo allerede innlogget når jeg poster et innlegg. Men jeg sjekker bloggen rett etter jeg har lagt ut et innlegg ja. Håper det svarte sånn nogenlunde på spørsmålet.

Beskriv deg selv med tre positive og tre negative ord.
Oy, denne var vanskelig... Er vanskelig å beskrive seg selv med enkeltord, men jeg kan prøve.
Positiv: Tillitsfull, kjærlig, sosial
Negativ: Sta, ikke-morsom, weird
Tror det oppsummerte meg ganske greit.... hehe

Hva er meningen med livet?
Oy, enda en vanskelig en. Hva er meningen med livet... Det jeg mener er meningen er i bunn og grunn å være lykkelig. Hvordan du blir lykkelig er helt opp til deg selv, gjør hva enn som gjør deg lykkelig. Lev livet hver dag til det fulle, og ikke se tilbake på ting å angre.

Hva er beste med livet ditt akkurat nå?
Det beste med mitt liv akkurat nå må være at jeg føler meg fullkommen. Jeg studerer på høgskole, er to år unna å være ferdigutdannet barnevernspedagog. Jeg har en jobb, og jeg leier min egen leilighet. Jeg har venner jeg elsker og som jeg setter stor pris på. Til slutt har jeg en familie som jeg rett og slett forguder! Jeg er stolt datter av min mor og stefar, og jeg er en enda stoltere storesøster til verdens fineste, skjønneste og beste lillesøster.

Hva er det beste med å væra mamma?
Jeg skjønner at det er mange som tror jeg er mamma, men dessverre så er jeg ikke det. Prinsessa er min lillesøster. Men jeg kan da snu spørsmålet litt - og det beste med å være storesøster er å se utviklingen hos Prinsessa, hvordan hun vokser og utvikler sin personlighet. Samtidig så får jeg en kjærlighet fra henne som jeg ikke kan få hos noen andre!

Har du kjærste?
Nei, jeg har ikke kjæreste. Jeg hadde en kjæreste, og vi bodde sammen, men i januar i år ble det slutt. Vi bodde sammen i 3 mnd etter det, til jeg kunne finne min egen leilighet. Nå har han flyttet sørover igjen.

Hva elsker du?
Jeg elsker familien min, vennene mine og livet generelt - når jeg ikke er deprimert da selvsagt, og det skjer til tider det også.

Nevn 3 gode og dårlige egenskaper.
Ligner veldig på å beskrive meg selv med enkeltord, men jeg kan prøve å forklare litt mer utfyllende.

 • Gode egenskaper:
  - Jeg er en person til å stole på, og grunnet dette tror jeg at jeg har fått rollen som hobbypsykolog blant mine venner - noe jeg ikke har noe imot selvsagt.
  - Jeg stoler ikke på rykter, og derfor velger jeg heller å la tvilen komme tilgode når jeg treffer nye mennesker. Jeg kan ha en helt egen oppfatning av personer enn andre har, men det bryr jeg meg ikke om.
  - Om jeg kommer opp i en konlifkt prøver jeg å løse den med den andre parten, istede for å henge han/henne ut i offentligheten. Prøver iallefall, er ikke alltid det funker like bra.
 • Dårlige egenskaper:
  - Jeg er sta og egen, og jeg står på mitt - noe som også kan være en god egenskap til tider
  - Har ufattelig dårlig humor, noe som kan resultere i en awkward stemning til tider.
  - Om du ikke kjenner meg kan jeg fremstå som en merkelig skrue, noe som også skjer blant de som kjenner meg

Hva liker du mest, og minst med utseende ditt?
Hmm, vanskelig. Som mange andre jenter (og gutter) er jeg ikke spesielt glad i mitt utseende, men jeg skal prøve å svare på det.
Det jeg liker mest med mitt utseende er øynene mine, de er mørkebrune og blir svarte om jeg blir ordentlig sint. Det er noe jeg ikke ville ha endret på, elsker øynene mine. Det jeg liker minst med mitt utseende må være kroppsfasongen min, alt fett legger seg fra lår til magepartiet (og ikke fremst på magen, men på siden og hoftene). Og det er mye av det....

Hva er den beste og verste egenskapen til prinsessa di?
Oy. Hun har så mange gode egenskaper. Den beste egenskapen må være at når hun er glad så er hun så kjempeglad. Hun ler av alt, og sprudler. Den værste egenskapen må være at hun kan bli veldig sutrete, og vil gjerne ha det på sin egen måte - hun er tross alt atpåklatten i familien, og får det somregel som hun vil. Vår feil med andre ord.

Favoritt sang?
Dette varierer veldig, da jeg kan gå lei sanger ganske fort. Men for tiden så er favorittsangen min; My Darkest Days - Can't Forget You. Nydelig sang!

Hva slags musikk hører du på?
Jeg hører på alt av musikk, det er enkeltsanger jeg hører på - ikke hele band osv osv. Det avhenger av melodien, og spesielt sangteksten. Så i spillelisten min så er det alt fra Heavy Rock til Sad Lovesongs.

Yndlingsmat?
Jeg er så UFATTELIG glad i kinamat, jeg tror ikke dere aner. Så kinarestauranten her i Harstad er min favorittrestaurant. Det beste jeg spiser da er Frityrstekt Scampi! Nyyydelig!

Hvilke 3 ting ville du hatt med deg på en øde øy?
Hmm. Jeg ville tatt med meg mamma, solcellelader og mobiltelefonen min.

Taco VS Pizza?
Taco - desidert taco. Jeg elsker det!

Sommer VS Vinter?
Sommer. Jeg er en sommerperson av meg, så personlig tror jeg at jeg bor på helt feil plass i et helt feil land!


Håper at dere ble fornøyd med svarene dere fikk.
Har dere noe annet dere lurer på er det fortsatt bare å spørre. 

6 kommentarer

Mia M,

03.jul.2011 kl.21:55

Takk for kommentar =)

Lise

03.jul.2011 kl.22:00

Gode svar. Likte spesielt godt svaret ditt på "Hva er meningen med livet?", selv om det ikke finnes noe fasit-svar på det spørsmålet :-)

A n e t t e

03.jul.2011 kl.22:24

Veldig gode svar!
SV: ja gleder meg veldig! Tror det blir veldig bra :) USA blir vell bra tenker jeg ?

Cathrine

07.jul.2011 kl.14:25

Gode svar!

kristoffer <3

08.jul.2011 kl.08:35

Awesome :D!

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits