"Sunday is the golden clasp that binds together the volume of the week" (themlife)

"Sunday is the golden clasp that binds together the volume of the week"

Da var allerede søndagen over,
og jeg må si jeg har hatt en kjempefin dag, selv uten sol.

Først og fremst, jeg var oppe klokken kvart over 5 i morges. Prinsessa fant ut at hun absolutt skulle opp da, så da var man bare nøtt til å stå opp. Hun var heldigvis i godt humør, så da gjør det ingen ting å stå opp tidlig. Jeg la henne klokken halv 8 igjen, og håpet på et par timer søvn, men der tok jeg også feil. Klokken 8 begynte hun å tulle i vogna, og da var det ut å få henne til å sove igjen. Klokken halv 9, da var det nok, da skulle hun opp.. Altså, null søvn på meg.

Som dere ser, veldig godt humør.


Godt å ligge og se på barne-TV

Da mamma og stefaren min stod opp valgte jeg å slokne på sofaen, og der lå jeg i hele 3 timer. Ikke uavbrutt, da prinsessa elsker å plage meg når jeg ligger på sofaen å sover, så det ble et par fingre i øynene, en smokk kastet i panna og litt lugging iløpet av disse tre timene.

Var også i bursdagen til tanten min idag, og det var kjempekoselig. Masse kaker og ost og kjeks. Prinsessa var i veldig godt humør, så hun stod å danset som bare det, sammen med onkel.

Meg og prinsessa.
Det såret hun har under nesa er etter et fall på asfalten...


Prinsessa er blitt så flink til å klatre.
Litt skummelt egentlig...


Onkel og prinsessa som danser

Bæsta og tante (bursdagsbarnet)


Da jeg kom hjem derifra var det bare en times tid til jeg skulle kjøre til Evenes for å hente søskenbarnet mitt på flyplassen. Han er hjemme på perm fra garden, og det er sykt lenge siden jeg har sett han - så da tilbydde jeg meg å hente han. Var godt å se han igjen!

Hva har dere gjort idag da?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits