8 ting du IKKE vil høre på første date (themlife)

8 ting du IKKE vil høre på første date

Kom over denne lista på woman.no, og jeg måtte le litt. Tenkte jeg skulle være så hyggelig å dele denne listen med dere;

 1. "Jeg kan ikke bli så sen, da blir mamma så bekymret for meg"
  Jeg tror ikke jeg er alene når jeg sier at vi setter kjempestor pris på om han er glad i moren sin, og familien sin generelt. Men om han må gi timesrapport til sin mor på daten, da er det et faretruende signal for at du alltid kommer til å være nummer 2 over favorittkvinner i hans liv.

 2. "Du var mye tynnere på profilbildet ditt!"
  I tider som dette, hvor nettdating blir stadig mer utbredt, er dette en frase man kan risikere å få - men som absolutt ikke er greit. Det er jo ikke til å legge sjul på at vi vil ta oss så godt ut som overhode mulig på profilbildet vårt, men vi vil samtidig ikke fremstilles som noe vi ikke er. Om daten din da påpeker at du ser bedre ut på bildet, er det overhode ikke greit! Han ser nok ikke helt likens ut selv
 3. "Ooops! Unnskyld! Jeg får så mye luft i magen av brokkoli.."
  Vel, enkelte ting gjør man bare ikke selv om man har vært sammen en stund. Iallefall ikke jeg... For all del, får man luft i magen av grønnsaker eller hvete, bestill noe annet under første date - er ikke akkurat et godt førsteinntrykk å sitte å småputre på en flott restaurant.

 4. "Jeg er ikke redd for å forplikte meg, jeg har faktisk vært gift fire ganger"
  Vi har alle bagasje når vi kommer inn i et nytt forhold, det er svært sjeldent at dette ikke finner sted. Men om du møter en person som har vært gift opptil flere ganger bør dette være et faretruende signal på at han enten tar altfor lett på forpliktelser, eller rett og slett bare er forelsket i følelsen av å være forelsket.

 5. "Du ser hun sexbomben som står der borte..? Hva synes du om konseptet trekant..?"
  Først og fremst, for min del, hadde jeg gått om han hadde ytret den første setningen overhode. "Ja, men hva med sexbomben som står rett forran deg HER DA?". Men uansett, back to the point. Noen liker kanskje slike gutter, og slike konsepter, isåfall er det bare å slenge seg med. Om ikke, så er det gode sjanser for at han kun er ute etter kroppen din, så om du er på utkikk etter en som kun har øyne for deg er nok ikke dette en person for deg.


 6. "Jeg pleier vanligvis å date modeller. Det er forfriskende å være ute med en vanlig dame"
  Nummer 1 - hva faen mener han med "vanlig dame"?, og nummer 2 - YEAH RIGHT! Om du får en slik kommentar på en første date er det bare å pakke vesken å gå.

 7. "Eksen min står borte i baren, men hun har ikke sendt meg dødstrusler på en stund, så det går sikkert fint"
  Okei, vi vet at vi kvinner kan være noen psyko-kjerringer til tider, men om daten din sier noe slikt om eksen sin kan du ta deg faen på at hun topper alle lister over galhet. Tror nok ikke jeg ville datet en gutt med en så sprø eks, som terroriserer både deg og eksen sin osv. No thanks.

 8. "Giftering? Nei, dette er bare en heeelt vanlig gullring jeg pleier å bruke..."
  Okei, er han opptatt; skygg banen. Du vil ikke rote deg inn i et trekantdrama hvor du er "hun andre", og du kommer alltid til å være "hun andre" i hans liv. Men om han mot all formodning skulle forlate konen/kjæresten sin for deg, hvordan kan du være sikker på at han ikke kommer til å gjøre det samme mot deg?

Håper denne listen fikk et lite innplikk i faretruende signaler på første date. De fleste visste vi kanskje alle sammen, men kan være greit å friske opp hukommelsen. Spesielt for min del, som nå er singel og ikke akkurat har "datet" på en stund. Kanskje litt vel ensom og tar til takke med det meste - men ikke etter å ha lest denne lista.

Hva syns dere?

 

KILDE: http://woman.no

12 kommentarer

<3 mariassen

25.jun.2011 kl.23:09

ENIIIIG!! :)
Haha.artig liste.so true ;)

<3 mariassen

25.jun.2011 kl.23:14

Jeg leste alle de overskriftene, og jeg var enig i det som stod på overskriftene

Ilmi Aurora

25.jun.2011 kl.23:17

Så enig!

Sv//Har kjøpt begge hver for seg, så det er ikke ett sett! Begge finnes i flere farger, og kan også være fint å kombinere begge to!

Ida Charlène

25.jun.2011 kl.23:23

SV : Ja måtte bare ha di! men blei litt sjokkert da di kostet 499! like mye som mine joggesko ;p

amalietangen

25.jun.2011 kl.23:34

heelt enig!

Odagud

25.jun.2011 kl.23:41

Sv; Hahaha, tiden den kom og den gikk!

Jeanett

25.jun.2011 kl.23:51

SV: det er dårlig gjort det !

fakta :)

Skeiv Sex

26.jun.2011 kl.00:05

sv: Jeg vet ikke jeg, det er vel mye religionens skyld tror jeg. Der religiøse samfunn over hele verden nærmest til en hver tid har fordømt alt som ikke handler om ekteskap mellom en mann og kvinne.

Takk :)

Skeiv Sex

26.jun.2011 kl.00:19

sv: Jeg synes ikke det er grisete. Jeg har det kjempe fint når jeg er sammen med gutter og det finnes verken farlig eller mer skadelig enn hetrofile forhold. Om det finnes en gud, tror jeg det viktigste for han er at menneskene er lykkelige og det er jeg sammen med typen min :)

CAMILLA

26.jun.2011 kl.00:21

kul blogg:-) hyggelig med kommentar tilbake

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits