Hello World (themlife)

Hello World

Nei nå har jeg det herlig dere!

Greit, det har vært en veldig lang dag, og klokken er bare kvart over 3. Jeg stod opp klokken halv 7 i morges, for å rekke alt av pakking frem til jeg skulle dra klokken kvart på 8. Det klarte jeg med god margin. Jeg var i Harstad kvart på 9, så da var det bare å sette seg ned forran TV og vente på at montøren fra Relacom skulle komme å ordne linjen i veggen - så jeg har mulighet til å få nett.

Han var innom i maks 5 minutter, og det var det. Men siden jeg ikke hadde fått den ruteren (altså boksen) så kunne jeg ikke koble meg til nettet - enda. Da han dro sendte jeg melding til kompisen min, å vi dro på Elkjøp for å hente vaskemaskinen min. Snille kompisen min hjalp meg t.o.m å sette den opp!

Da jeg sjekket postkassen min var ruteren kommet, så jeg hoppet i bilen å kjørte for å hente den. Så nå har jeg herved internett, gud så flink jeg er! Jeg har også vært på Shell med jobbsøknad og CV, og jeg fikk snakket litt med sjefen der. Hadde vært koselig om man fikk jobb der også!

DAGENS MIDDAG:


Kapteinens Fylte Rødspette - brokoli og gulrøtter, og pasta! Nom nom

Nå sitter jeg bare å ser på One Tree Hill, og etter det skal jeg legge meg en times tid på sofaen. Er sykt sliten... Senere i kveld, nærmere 9-tiden, er det klart for jentekveld hos min kjære Isabel. Da ble det iallefall en liten St.Hans-feiring på meg også, men litt kjipt å ikke kunne være sammen med familien i kveld. Men men, that's life.

Hva skal dere gjøre i kveld da?

5 kommentarer

hanne undheim

23.jun.2011 kl.15:51

skal ligge syk på sofaen :/

Ida Marie

23.jun.2011 kl.16:18

Nam :- )

Sv ; ja, det kan jeg gjøre :- D

Ilmi Aurora

23.jun.2011 kl.16:24

Det så godt ut :) Nå ble jeg sulten!

Nikky

23.jun.2011 kl.16:54

he-he, thank you for liking my outfit<3

Cherryblossom

23.jun.2011 kl.17:17

Nam! Hadde selv pasta :D

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits