"The more studying you did for the exam, the less sure you are as to which answer they want." (themlife)

"The more studying you did for the exam, the less sure you are as to which answer they want."

Syns denne quoten passet utrolig bra for hvordan jeg har følt det den siste uken.

Har vært en hard uke med intensiv lesing de to siste dagene før eksamen, og selvom jeg var et nervevrak på onsdagskvelden (og egentlig torsdagsmorgenen) så kom jeg meg helberget gjennom den. Nå er det bare å grue seg til sensuren på den, og å se om jeg sto... Har veldig lave forventninger, og jeg håper bare jeg står! Time will tell..

På torsdagskvelden, når alt av eksamensstresset hadde gitt seg, bar det avgårde på grilltur sammen med noen av jentene i klassen pluss noen andre. Hadde det kjempekoselig, og var godt å kunne tenke på noe helt annet enn eksamen.


Et gammelt bilde av meg og Kari, fra da vi var å grillet i fjor-høst

Fredag stod jeg opp halv 11, ordnet meg, og dro til byen sammen med Kari. Hadde det kjempekoselig. Det var nydelig vær, og masse folk i byen. Vi gikk på kafé og satt ute å koset oss med kaffe. Etter jeg var ferdig på jobb dro jeg, Kari, Miriam og Isabel på kinarestauranten for å feire med et herremåltid at vi var ferdig med eksamen. Det var rett og slett hærlig!


Ikke et spesielt vakkert bilde av meg, men Miriam er nydelig som alltid!

Idag har jeg bare kost meg. Ryddet i leiligheta, og Kari har vært på besøk. Har hjulpet henne med å brenne noen cd-plater til hun reiser hjemover på tirsdag/onsdag (11 timers kjøretur med gammel musikk er da ikke noe spesielt morsomt). Vi har sett film, og jeg laget middag (spaghetti) til oss. Klokken halv 10 kjørte jeg henne hjem, og jeg kjørte til Bjerkvik.

Hva har dere gjort den siste uken?

10 kommentarer

margaritaelizabeth -

19.jun.2011 kl.00:26

sv: hihi :D

Solveig <3

19.jun.2011 kl.00:27

Nydelige bilder!! <3

Jeanett

19.jun.2011 kl.00:36

SV: hehe, det kunne jo blitt kult da :D

Jeanett

19.jun.2011 kl.00:39

SV: jeg tror man ofte tenker slik i begynnelsen fordi da kunne smerten vært unngått, men at man etterhvert vil være glad for de gode stundene man har opplevd. håper det går bra med deg!

:)

Silje

19.jun.2011 kl.00:43

Fine bilder, og fin blogg :-)

sv; Hehe, ja, har sendt inn spørsmål å spurt om 2 uker har noe å si. Kjipt hvis det skal være så nøye. Skjønner ikke helt åssen Jenny kan spille i serien, hvis det er sånn at man må være 16 år..

Jeanett

19.jun.2011 kl.00:49

SV: hehe, bak øret vil jeg også ha :D

det er jo bra at du tenker positivt om det, og tar lærdom av det! :) du bør være stolt av deg selv som klarer det når det nylig har blitt slutt. husker jeg bare angret og angret da det ble slutt mellom meg og eksen, hehe.

ha en fortsatt fin kveld!

Silje

19.jun.2011 kl.00:50

sv: Bor dessverre for langt unna for å gå på audition. Men vi får se når jeg får svar da, går det bra at jeg er 14 dager "for ung", blir jeg nok å sende inn en sånn video som man kan gjøre :) Skal hvertfall ikke gi meg! Blir det ikke nå, så blir're seinere. Jenny er datteren til Eva og Jens-August :) Veit ikke helt hvor gammel hun er, men hun er hvertfall langt under 16 år.

Silje

19.jun.2011 kl.00:55

sv; Ja, kanskje det.. Hehe. Takk! :-)

Dianna Grande!

19.jun.2011 kl.01:09

Fin blogg! :D
Du er ukens blogg hos meg i dag :) ha en fin søndag!

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits