Nokadietten; testing av noka crisp bars, jordbær (themlife)

Nokadietten; testing av noka crisp bars, jordbær

Jeg vil først og fremst rette opp tidligere påstander i innlegg om noka. Da jeg skrev om forrige test av produkter skrev jeg at det var mellommåltider. Det var selvsagt helt feil, og var egentlig ikke det jeg mente heller; det er måltidserstatning. Da har vi fått klarnet opp i det, og jeg kan gå igang med neste test.Jeg har, som nevnt i overskriften, testet noka crisp bars, og den jeg har smakt på er den som er avbildet i midten; nemmelig jordbær.

Personlig så falt ikke denne helt i smak hos meg, men det er kun fordi jeg ikke er spesielt glade i slike barer. Jeg er mer glad i den "godis" konsistensen, om jeg kan kalle det det, er tross alt avhengig av søtt og godt.

Det smakte jordbær av den, noe som er bra, men for min del ble den "nøtte-konsistensen" litt for sterk for meg. Derimot har jeg flere venner som liker disse barene veldig godt, så om du liker slikt kommer nok denne til å falle veldig i smak! Da anbefaler jeg den på det varmeste.

Én kommentar

Linn J

11.jun.2011 kl.01:06

ooooohhhhh yummmmmm

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits