Oh what a week (themlife)

Oh what a week

Herlighet for en uke (tenker inkl. helga som var) det har vært. Om ingen av dere har skjønt det så har jeg ikke hatt nett, derfor jeg ikke har fått blogget noe.

I helgen sov jeg hos Kari, noe som var kjempehyggelig. Jeg var på jobb, og lørdagen var jeg ute på noe så flott som x-russe fest. Jeg kjente på søndagsmorgenen hvorfor jeg er glad jeg bare er russ én gang, og ellers aldri mer. Men var morsomt å kle på seg russebuksa igjen, lese alt som var skrevet på - og ellers bare feste som aldri før.

Meg og Lene etter en brytekamp som endte med tap for min del...
Men blid er vi uansett!

 

Søndagen var det dags for flytting, faktisk! Så da kom mamma, bæsta, Jonas (søskenbarn) og bestefar til Harstad for å hjelpe meg med siste pakkingen og flytting av saker. Iløpet av 6 timer og mange mange mange kjøreturer frem og tilbake var alt av saker flyttet inn i nyleiligheten.

Med andre ord har jeg nå flyttet inn i leiligheten, startet på ny. Er nesten ferdig med å pakke ut alt, og kjenner det er godt å bli ferdig. Snart er det tross alt eksamen, så er mye å lese til. Blir litt småstressa over tanken, men det får bare være. Jeg gjør så godt jeg kan, og ingen kan kreve mer - ikke meg selv en gang!

Har dere hatt en fin helg/uke?

Én kommentar

så gøy da :)

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits