Congrats to us! (themlife)

Congrats to us!

God kveld, og gratulerer med dagen, til alle sammen. For en 17. mai det har vært!

 

Som dere fikk med dere igår så var det dødsdømt å få på seg bunaden i dag, så da ble det noe helt annet til antrekk. Gjorde vel egentlig ingen ting, men kjente jeg var bra sjalu på alle de tynne og flotte jentene i bunad i år ja! Her har dere et bilde av meg i det jeg hadde på meg, og av prinsessa i den nydelige matroskjolen sin;Som dere ser ble det et fargerikt klesvalg på meg i år, og enda var jeg russ i fjor! Men selv uten bunad hadde jeg en kjempefin feiring av Norges nasjonaldag! Startet dagen med å stå opp klokken halv 9, dusje og ordne meg før vi kjørte ned til Bjerkvik for å se på toget. Ble ikke med i toget i år, det tar vi til neste år. Etter dette bar det avgårde opp til idrettshallen, hvor det er tradisjon å spise kaker og drikke kaffe. Så dro vi hjem en times tid før det var tid for middag. Da vi kom hjem la jeg meg til å sove en times tid på sofaen, å så var det TV-tid.

Så, som dere ser, har jeg hatt en kjempefin dag. Nå er det One Tree Hill som står for tur, å så skal jeg pakke til morgendagen. Da bærer det avgårde til Harstad på jobb, både i morgen og torsdag.


(Hele familien ute å spiser på Kysten Rundt)


Hvordan har deres feiring vært idag?
Fortell gjerne hvordan dere har feiret dagen idag!


5 kommentarer

The face

17.mai.2011 kl.20:59

Den var passe orgasmisk! Mamma som har laget himmel på jord!

Ser ut som du har hatt en flott 17 mai! :D

The face

17.mai.2011 kl.21:12

Åå, bare ordet oreo får jeg vann i munnen av!

Har hatt en knallfin 17 mai, sett lillesøster gå i toget, samboer var faktisk med (han hater korps og store folkemengder) så spiste vi lammelår og kake hos mamma, dro til ei vennine senere og spiste herlig grillmat! Er så tjukk... Men mett!!

frknessler

17.mai.2011 kl.22:39

Har hatt en fin 17 mai, takk takk :D

Ida Malene

17.mai.2011 kl.23:21

Å, det er så godt å høre at det ikke bare er jeg som opplever det sånn.

Syns noen ganger at man burde tenke over hva man selv sier og gjør før man sier at en annen ikke kan gjøre det om du forstår..

Og jeg hadde ikke hatt noe i mot om typen min syns en annen jente er pen. For jeg syns jo det er flere kjekke mannfolk der ute selv. Jeg er jo uansett like glad i typen min fordi om :)

Men selvfølgelig, om typen min hadde sagt at ho samme dama hadde vært fin over lengre tid og fokusert veldig mye på ho så hadde jeg nok sagt i fra. Men er veldig viktig at man er åpen med hverandre og forteller hverandre om man har problemer med noe :)

Gratulerer med dagen forresten! :)

Svar på din kommentar om jenter overreagerer lett.. :P

Solveig <3

17.mai.2011 kl.23:29

Kjempe søte bilder !!

Ser ut som du har kost deg ja !!

Gratulerer med dagen !! <3

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits