"Scream" (themlife)

"Scream"

Herregud for en dag det har vært.
Har gått i ett kjør, er lenge siden jeg virkelig ikke
har hatt tid til å sitte på dataen!

KRISE!

(Må bare få sagt det, gud for et nydelig bilde av meg selv... Derav overskriften om noen ikke skjønte det!)

Jeg har vært på jobb idag, hadde senvakt så var på jobb fra 9 til halv 4 (strengt tatt er det til klokken halv 5, men det var så få barn idag at jeg fikk gå). Etter dette dro jeg til bæsta for å hilse på søskenbarnet mitt sitt barn, før jeg dro hjem - pakket og stakk til Narvik. I Narvik handlet jeg meg ferdig til 17. mai outfitet som jeg skal ha, og jeg var hjemme i 7 tiden.

Når det kommer til det jeg lovte bilde av igår (vet ikke om jeg gjorde det, men isåfall), så ble det ikke noe av det. Tro meg, dere vil ikke se det bildet. Det fungerte veldig dårlig med sportsbh i bunaden, fikk ikke hempene igjen uansett faen. Så da gadd jeg ikke hold-in-strømpebuksa. Følte smerten bre seg bare ved tanken på det, så tenkte jeg skulle la meg selv slippe å lide. Så da blir det heller noe annet i morgen - der kan jeg love bilde!

Nå er jeg nettopp kommet inn etter ENDA en tur til Narvik. Kjørte noen kompiser, der i blant min bestevenn, til Narvik - de skulle ut å kose seg på Kafferiet. Sa at om de ikke fant noen til å kjøre seg hjem så skulle de ringe *håper de ikke ringer*.

Nå er jeg trøtt og sliten, vært en lang dag - og jeg har ikke fått sovet den obligatoriske halvtimen/timen på sofaen idag! Det er rett og slett krise!! Så om jeg skal klare å komme meg opp til lakkering av negler på både tær og fingre, og 17. mai tog, da bør jeg virkelig komme meg i seng nå! Så god natt alle sammen. Og sist, men ikke minst;
GRATULERER MED DAGEN, NORGE!

4 kommentarer

frknessler

17.mai.2011 kl.00:38

Gratulerer :)

Hurragutter og lekepiker

17.mai.2011 kl.03:42

Narvik sux, jeg sover i lavo!

#1

Fashion by Maria Alexandra

17.mai.2011 kl.13:40

sv: hahaha, ja, du har så rett så rett, men jeg mente jo selvsagt bare lekene! :p

Jeg endte opp med bunaden, for jeg er jo helt enig. får heller bli den hvite kjolen ikveld tenker jeg :) så blir det litt av hver!

gratulerer med dagen, og ha en flott dag/kveld videre :D

Lena Linnea

17.mai.2011 kl.18:50

Hehe gratulerer med dagen, og lykke til med praksisoppgaven ;-)

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits