Norges Beste Nettsider (themlife)

Norges Beste Nettsider

Da har jeg, som de fleste andre, lagt bloggen min til på "Norges Beste Nettsider". Dere kan trykke på ikonet på høyresiden i menyen for å stemme på bloggen min, enten den er god eller dårlig. Da har jeg måttet laget en ny header som jeg kan ha der, så jeg gjorde det veldig simpelt;Nå sitter jeg bare å ser på TV. Har vært ute å trimmet en tur sammen med mamma, så nå er det kun avslapning. Lager meg penne pasta som jeg kan kose meg med mens jeg ser på "Signs" på FEM. En merkelig film, kanskje derfor jeg elsker den. For dere som ikke har fått det med dere enda, jeg ELSKER skrekkfilmer. Men er nok farmen som kommer til å stå på TV-skjermen her i kveldingen ja - kan jo ikke gå glipp av finalen!

TIPS; er det noen der ute som har noen filmtips til meg, så er jeg evig takknemmelig. Tenkte jeg skulle sette igang med filmanmeldelser igjen, og trenger noen spenstige filmer å anmelde.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits