Slik blir profilbildet ditt på facebook en HIT! (themlife)

Slik blir profilbildet ditt på facebook en HIT!

Jeg ler litt for meg selv mens jeg skriver dette, for hele greia er egentlig litt syk når man tenker over det. Tenk at Facebook er blitt en så stor del av vår personlighet at vi er nøtt til å ha det perfekte profilbildet, ellers kan det gi feile signaler om deg. Men sånn er det, og jeg kan banne på at de fleste av oss som har en facebook-profil kommer til å ta ibruk noen av disse tipsene som jeg nå kommer til å legge ut. Vi vil jo tross alt se bedre ut enn den venninna vår som alltid ser så bra ut på bilder!

Rihanna bruker "hodet på skrå" trikset, hvor hun forlenger halsen

 

SMIL!
Vi ser alle best ut når vi smiler, og det sender ut signaler om at vi er hyggelige og omgjengelige personer. Selvsagt er det ikke snakk om å flashe perleraden mot kameraet, da dette kan virke både uekte og stivt - noe som selvsagt ikke ser bra ut. Smil som om du mener det, altså; øynene må henge med. For å mestre et slikt smil, tenk på noe morsomt eller noe som gjør deg glad, og forestill deg at du smiler grunnet dette!

VÆR HEMMELIGHETSFULL!
Om du klarer å smile med en slik innlevelse at det ser ut som at du kjenner til en hemmelighet som ingen andre vet om, da får du full pott. Selvsagt skal også hele kroppen være med på denne hemmeligheten.

RIKTIG VINKEL!
Man blir sjelden seende bra ut på et bilde av ansiktet rett forfra. Den aller beste vinkelen er faktisk når du får bildet tatt litt ovenfra, den som tar bildet står litt høyere enn deg med andre ord. Med denne vinkelen unngår du den flotte dobbelhakeeffekten, og det fremhever dine øyne og kinnbein. Om du så legger hodet litt på skakke, og skyter hodet ørlite frem får du en flott vinkel. TIPS: øv på dette i speilet, kan bli seende rart ut på bildet om du ikke aner hva du holder på med.

UNNGÅ BLITS HVIS DU KAN!
Siden blitsen gjør huden din hvitere, og om du er litt blank i huden så fremheves dette veldig med blits. Unngå altså dette ved å heller ta bilde i et godt lys hvor blits blir unødvendig. Utendørs er best, spesielt når det er overskyet vær eller i ettermiddagslys. TIPS; om blitsen må brukes, pass på å pudre ansiktet litt først.

Her har Jessica Alba posert med en skulder
frem og hodet litt på skakke


BIT DEG I LEPPEN, KLYP DEG I KINNENE!
Dette går mer på det kosmetiske, og om du ønsker å få en mer frisk og rødlig farge på både lepper og i kinn. Så om du ikke har leppestift eller rouge, bit deg forsiktig i leppen og klyp deg forsikt i kinnene for å fremme denne fargen.

LUKK ØYNENE OG TELL NED!
Om du er den som bestandig blunker på bilder, prøv å holde øynene igjen like før bildet tas. Be også fotografen telle til tre, og åpne dem når du hører "tre" og bildet knipses. På denne måten får du årvåkent blikk, og du trenger ikke bekymre deg for de halvåpne øynene lengre.

BRUK HENDENE!
Om du syns det er mer naturlig å ta et nærbilde av ansiktet, prøv å sett deg ved et bord og bruk hendene til å ramme inn ansiktet. Du kan hvile albuene på bordet, lene haken på den ene hånden eller du kan bruke en kaffekopp ved å holde den i begge hendene rett under hakehøyde. Du kan også bruke andre gjenstander for å få et bra bilde.

RIKTIG KROPPSSTILLING!
Denne gjelder mest ved et helfigurbilde, og her kommer trikset som alle de store stjenere bruker på den røde løperen. Still deg litt på skrå mot kameraet, slik at kroppen din vender litt mot høre eller venstre, plasser så en fot foran den andre, og legg vekten på det bakerste beinet. Da får du en flott figur og et flott bilde!

 Her poserer Blake Lively ved hjelp av nesten alle tipsene ovenfor!

 

Så hva sier dere? Kommer facebook nå til å bugne over med helt perfekte profilbilder? Senere idag kan dere kanskje få se et slikt "perfekt" bilde av meg!

(KILDE: KK.no)

2 kommentarer

odaa

08.mai.2011 kl.11:19

haha, så kult! :) har egentlig ikke tenkt over alt det der, men..

¤ Benita - Gratis ferdigdesign!

09.mai.2011 kl.17:25

hei. Du har vunnet design av meg, gratulerer! send meg en e-post med beskrivelse av hvordan du vil det skal se ut. Om du vil ha header også så send bilder og litt beskrivelse på hvordan du vil den skal se ut :)

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits