Baby! (themlife)

Baby!

Da har søskenbarnet mitt blitt mamma, og tante og onkel er blitt besteforeldre. Det er jo helt sykt å tenke på egentlig! Alt hadde gått bra, men hun var veldig sliten - noe som er veldig forståelig, tar vel gjerne litt på å føde et barn? Eller tar jeg feil nå?


Mileia Marie Portee er navnet på denne skjønne skapningen!

Nå sitter jeg rett og slett å mimrer tilbake på da Prinsessa ble født. Det er faktisk over et år siden, og jeg skjønner det ikke. Hvor i alle dager ble året av, og hva i alle dager har jeg gjort iløpet av dette året? En ting er iallefall sikkert, dagen Prinsessa ble født, det er en dag jeg aldri kommer til å glemme!

Da var det bare å begynne å spare penger slik at man kunne dra i bryllup i september, da er det nemmelig det andre søskenbarnet mitt (søstra til hun som er blitt mamma) som er i søkelyset. Hun skal gifte seg, og jeg kunne tenkt meg å vært der - både i bryllup og å se baby Mileia som da er et halvt år (iallefall nesten).

2 kommentarer

Emmieverlasting

01.mai.2011 kl.15:05

Næmmen da! :o) For et flott navn!

siljeahhh

01.mai.2011 kl.18:25

Åååh!:) kjempe søt!

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits