The new princess is coming! (themlife)

The new princess is coming!

Ååh, våknet i morges til dén gladnyheten. Søskenbarnet mitt i USA ligger endelig på sykehuset for å føde den nye lille prinsessa i familien. Stakkars, hun har vært så utolmodig, at det var enda godt at det skjedde nå.

(eneste bilde jeg fant hvor det kun var meg og henne). Dette er da bilde av meg og Rachel da de var her på besøk i sommer - som dere ser, hun er ikke gravid der, men det kunne dere vel nesten regne med.

For tre timer siden kom det også en update på facebook fra henne, hvor det stod "I hurt so bad...I want to cry lol". Måtte le litt for meg selv når jeg så det, hun var tross alt bare i startfasen, og jeg tror hun kommer til å få litt værre smerter enn hun hadde da.

Nå gleder jeg meg bare til å få bilde av den nydelige jenta som holder på å ankomme verden! Jeg for min del, jeg skal på jobb. Ha en super lørdag alle sammen!

Én kommentar

Mona

30.apr.2011 kl.16:28

Oi, så gøy at søskenbarnet ditt skal få barn! Hahah, poste på facebook at hun har det vondt :p Håper det gikk/ går bra med henne og fødselen da :)

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits