Fredagskos (themlife)

Fredagskos

Da var det endelig fredag.
Eller... det har jo da vært fredag i flerfoldige timer,
men er endelig fredag for min del.

Stod opp klokken kvart på 9 i morges, tenkte jo selvsagt på det store prinsebryllupet (eller ikke). Fikk rett og slett ikke sove lengre, så da stod jeg opp. Sporty som jeg var i morges bestemte jeg meg for å ta meg en trimtur, så da var det bare på med klærne og ut i frisk luft.

Fikk også med meg mesteparten av bryllupet, både før og etter jeg hadde dusjet og pakket sakene. Så bar det avgårde på jobb i Harstad. Ankom Harstad klokken 3, så hadde god tid til å spise litt og shabbe litt med folket før jeg startet.

Nå sitter jeg bare i sofaen til verdens beste Ida, har fått i meg nesten en liter med tomatsuppe og ser på TV. Er ikke så mye bra på TV, så vurderer å sette på en film jeg har tatt med meg. Annet enn det skal jeg kose meg med et glass vin i kveld, det har jeg fortjent!

Hva gjør dere på en fredagskveld da?

4 kommentarer

Else-Marie Nilsen :-)

29.apr.2011 kl.23:14

Kos deg med vin :-)

Netteh

29.apr.2011 kl.23:48

Sitter barnevakt :)

lydiapetite

30.apr.2011 kl.00:12

Fikk ikke med meg brullupet, men mange som snakker om det. Når det er brukt så mye penger håper jeg kjolen hennes var fin. Så godt med tomat suppe, god natt. :)

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits