Good night, sleep tight ! (themlife)

Good night, sleep tight !

Da var kvelden kommet for frøken Malene også. Det har vært en kort dag egentlig, selvom jeg har hatt midtvakt (den vakta som tar lengst tid på jobb syns jeg). Samtidig har jeg fått sovet en halvtime på sofaen, gått en tur sammen med mamma i en times tid, sittet på dataen i MANGE timer... tja... Kost meg, rett og slett.

Prinsessa har også fått sin del av oppmerksomhet idag, det må jo selvsagt til. Dagen er ikke den samme uten! Men hun har ikke vært i det beste humøret, mye mulig grunnet tenner som er på tur og kraftig diaré som resultat av nettopp dette. Stakkars lille prinsessa til søster!


Men selvom hun har vondt og er surkete, så er hun søsters solstråle, og hun kan t.o.m være blid når hun er lei! Det er en god egenskap å ha med seg, for det klarer faktisk ikke jeg!

Så etter en liten "dagens update" sier jeg takk og god natt til alle sammen! Håper dere får en fortreffelig kveld, med mange fine drømmer. Tror jeg skal fortsette på drømmen som vekkeklokken var så brutal og rev meg vekk fra i morges!

GOD NATT

2 kommentarer

Anja - Ikke stress

28.apr.2011 kl.00:58

Gjør det du! :D Si fra i kommentarfeltet vårt om du gjør det! :-))

Dina Larsen ♡

28.apr.2011 kl.10:55

haha, så nydelig! :D

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits