100 reasons to live (themlife)

100 reasons to live

"Dette er verdens viktigste personer" : listen med de 100 personene er alt fra skuespillere til tenkere, til aktivister til kongelige. En liste bestående av utrolig mange forskjellige personer, og personer i alle aldre og med ulik rang. Jeg tenkte jeg skulle nevne noen av de som er på denne listen;

 

Mark Zuckerberg: Facebook-gründeren

Justin Bieber: Sanger

Bruno Mars: Sanger

Gabrielle Giffords: Politiker i USA (Congresswoman)

Prins William og Kate Middelton: Kongelige

Blake Lively: Skuespiller

Peter Vesterbacka: Skaperen av "Angry Birds"

 

Dette er bare en liten prosent av de som står på lista, og det viser en grei spredning i typer personer som er med på lista. Les artikkelen på Dagbladet her: dagbladet.no/kjendis, eller les hele lista her: time.com. Er morsomt å se hvem som er på lista faktisk, og spesielt å lese hvem som har skrevet noen ord om de ulike personene. Slik som Usher skrev om Justin Bieber: 

"From the minute I met Justin, I knew this kid possessed a certain confidence that only a star could have. He was born a star. He knew what he wanted to accomplish; all he had to do was get everyone else to believe it. Now, looking back at his incredible run, the reality of who he is and what he's accomplished far exceeds anybody's expectations of him"

 

Det er jo også veldig morsomt å se at den finske grunnleggeren av Angry Birds også er med på listen av verdens viktigste og innflytelsesrike personer. En mer "lokal" helt, det er alltid gøy. Hvem vet, kanskje en nordmann står som neste på den lista!

Thanks for liking The 2011 TIME 100. Like TIME on Facebook for more trusted news analysis, award-winning multimedia & behind-the-scenes looks with TIME editors.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits