I now pronounce, "The End" (themlife)

I now pronounce, "The End"

Nei nå kom dagens største nedtur, noe jeg virkelig ikke hadde sett for meg heller. Jeg gikk nettopp inn på VG for å lese dagens nyheter, og ut av det blå, der var artikkelen; "One Tree Hill" - stjerne forberedt på slutten.

Jeg er målløs. I 8 år (startet i 2003) har jeg fulgt denne serien, og jeg kan se alle episodene gang på gang på gang. Nå er det visst bare 4 episoder igjen av sesong 8, noe som også da vil si at det kun er 4 episoder igjen overhode. Hva i alle dager skal jeg gjøre nå når det er over? Det er jo så mye som fortsatt kan skje, så syns virkelig de kunne ha laget en sesong 9.

Er det fler enn meg som føler at hverdagen kommer til å bli veldig trist å grå nå når det ikke er mange episodene igjen av denne fantastiske serien? Eller er dere kanskje av det slaget som er sjeleglad for at den slutter slik at dere kan få tilbake kjærestene deres inn i den virkelige verdenen (både gutter og jenter her faktisk).


En annen ting jeg kjente jeg fikk litt bakoversveis av var at James Lafferty (Nathan Scott) er 25 år, og Bethany Joy Galeotti (Haley Scott) er 30 år i virkeligheten. Dette vil da si at Lafferty var 17 år når han begynte i serien, og Galeotti var hele 22! Er det noen der ute som virkelig kunne se på henne at hun var 22 år da hun begynte?!

4 kommentarer

Maria

26.apr.2011 kl.19:25

Sophia Bush og Austin Nichols har signert for ett år til i serien:) Men kanalen CW har ikke bestemt seg om de vil sende enda en sesong, så om det blir en sesong til eller ikke vil bli offentliggjort i mai:)

Personlig elsker jeg OTH på samme måte som du beskriver overfor, og jeg håper på død og liv at de lager en sesong til!! Men viss de som spiller Haley, Nathan og Jamie slutter, da kan de like godt ende serien etter sesong 8, for da blir det virkelig ikke det samme !!

du kan se artikkelen her: http://www.wect.com/story/14513062/oth-stars-say-theyre-in-for-one-more-year

og Sophia's twitter her: http://twitter.com/#!/sophiabush

Maria

26.apr.2011 kl.19:33

ps: dette skjedde bare for noen timer siden!
sv: Jeg følger med på twitteren hennes, så jeg fikk faktisk med meg det hun skreiv. Ble litt småforvirra faktisk :p Vi får bare krysse fingrene for en sesong til. Selvsagt så håper jeg også at de ikke slutter, var nok kutt i serien da de som spiller Peyton og Lucas sluttet.

Nina - mamma og student

28.apr.2011 kl.00:05

Jeg begynte å følge med på serien på DVD bare for noen uker siden, og jeg driver allerede på sesong 6 nå... Jeg er hektet, så det kan ikke ikke slutte nå! Jeg krysser fingrene for at artikkelen om at de skal fortsette stemmer...! ;)

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits