The best thing about growing older is that it takes such a long time (themlife)

The best thing about growing older is that it takes such a long time

Jeg er vel ikke akkurat helt enig med quoten jeg har som overskrift her... Det beste med å bli eldre er at det tar så lang tid.... yeah right. Jeg syns det går så ufattelig fort! På fredag fyller lille prinsessa mi hele 1 år...


Her er bilde av en "ikke-mange-dager-gammel" liten Frida Helene. Herregud så liten og skjønn hun var... (ikke misforstå, hun er ende skjønn - verdens vakreste til og med). Men det er noe med det at hun ikke er baby lengre. Prinsessa mi er på nippet til å begynne å gå, og jeg syns det er trist at tiden har gått så raskt. Så mye har skjedd på den lille tiden også.

Sånn ser hun ut nå! Fineste!


Ja, det er sant at mye har skjedd det siste året. Jeg ble storesøster, jeg fant mannen i mitt liv (trodde jeg), hadde tidenes sommer, flyttet hjemmefra, flyttet sammen med mannen i mitt liv, begynte på barnevernspedagogstudet på høgskolen i Harstad, begynte å jobbe på Clas Ohlson og levde livets glade dager frem til det ble slutt mellom meg og samboeren. 

Nå ser jeg bare fremover til å starte en ny fase i livet mitt. Flytter for meg selv i Juni, og skal endelig bo for meg selv, for første gang i hele mitt liv. Er mye annet spennende som skal skje også fremover, men det kommer jeg tilbake til senere. Jeg sier bare, gled dere!

Én kommentar

Lena Linnea

06.apr.2011 kl.09:09

så søt da:) jeg skal også flytte for meg selv i sommer. er spent på den ja!

SV; har laget designet på bloggen min selv ja!

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits