My beautiful baby sister! (themlife)

My beautiful baby sister!

Fikk en mail hos mamma idag. Hun og Frida har baket, og hun var så snill å sende meg bilder av det. Er koselig å få slike bilder, setter kjempestor pris på det. Samtidig som jeg så på de så begynte jeg å gråte, kjente at jeg virkelig savnet alle hjemme - mer enn noen gang.

Jeg gjorde ikke det før. Ikke misforstå, etter jeg flyttet savnet jeg jo selvsagt alle hjemme, men ikke halvparten så mye som jeg gjør nå. Kan kanskje ha noe med at jeg er alene... For første gang er jeg alene siden jeg flyttet. Jeg vet at det er snakk om bare måneder, men det er nå det først går opp for meg. Jeg er mutters alene. Jeg er ikke klar for å være alene, likevel blir jeg kastet inn i det.

Men det er en ting som får meg til å smile, og det er disse bildene jeg får hos mamma av min nydelige lillesøster. Selvom savnet er stort, og jeg vet jeg går glipp av så ufattelig mye av ikke å bo hjemme, så blir jeg glad av de også. Og nå er det jo bare én uke igjen til jeg skal ha praksis i Bjerkvik - da skal jeg jo bo hjemme i 10 uker. Gleder meg.

Men nå er det nok om dette, tenkte jeg skulle legge ut bildene av bakedagen til mamma og Frida!

 

For en spesiell konsistens det var på den klumpen!


Likte den ikke!


siste hånd på (bak)verket


Sånn, endelig ferdig. Ble jo sliten av det her.

 

Er ikke lillesøsteren min den nydeligste i hele verden? På bilde to der trodde jeg at jeg skulle le meg ihjel, det ansiktsuttrykket var så priceless at jeg lo til jeg gråt. Elsker deg nurket !

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits