I spent my entire childhood wishing that i was older. Now i'm older, and this shit sucks (themlife)

I spent my entire childhood wishing that i was older. Now i'm older, and this shit sucks

Forrige onsdag var det en syk storm her i nordland, til dere som følger med på værmeldingen har sikkert fått dette med dere. Noe som virkelig ikke anbefales da er å være mutters alene i en gigantisk leilighet som ikke er din egen en gang...


Jeg satt i sofaen å så på TV etter jobb, og det blåste værre enn værst. Det ristet faktisk så i ytterdøra at det hørtes ut som den skulle blåse opp - og det knaket skikkelig i den. Og ikke nok med det, ytterdøra var faktisk låst! Noe som var litt freaky.

Etter en stund så begynte plutselig gulvlampa å flimre noe veldig, og jeg trodde at pæra var på tur til å gå i den også, som alt annet i dette huset. Men neida, 5 sekunder etter så ble det helt svart.... ikke bare i huset, men over alt. Jeg så absolutt ingen verdens ting, noe som er rimelig merkelig siden vi har gatelys rett utenfor - og det gikk et par sekunder før jeg faktisk skjønte at strømmen hadde gått i hele Harstad.

Jeg ringte mamma, og fant ut at strømmen hadde gått der også samt i Narvik. Så da var det bare å lete etter te-lys og lighter. Men var ikke kjempekoselig å gå rundt i bekkmørket, spesielt når man er litt mørkeredd...


Det er i tider som det her at man kjenner man er ensom. Når man sitter i det stille, helt alene i det aller mørkeste, det er da man kjenner at ensomheten siger inn og gjør alle de små lysene innvendig enda mindre. Jeg personlig er mørkeredd, for jeg vet at i mørket kommer alt det som engster meg frem. Som regel er dette når jeg skal sove, og da går det greit, men denne gangen var det på kvelden. Jeg var våken gjennom hele mørket, og det var tøft.

Jeg tente lys i hele leiligheten, satte meg til rette i sofakroken med bamsen i armkroken min, satte på en film på pc'n - og håpet inderlig at mørket snart skulle bli til lys..

5 kommentarer

btwforever

05.mar.2011 kl.22:10

huff, nedsig når sånt skjer! her i Bergen blåser deg også!

allthatjazz

05.mar.2011 kl.22:27

Ææh, det er så ekkelt når sånt skjer. Fin blogg forresten :-)

Nei, hvordan jeg kom på å dra til Tsjekkia? Den skolen jeg går på i Tsjekkia og den gamle skolen min samarbeida, så vi fikk ganske mye info om den. Dessuten er det ganske greit å komme inn og det er rimelig greit å bo og leve her også, sånn rent prismessig. :-)

Margiit

05.mar.2011 kl.22:44

Off, jeg liker ikke mørket jeg eller. Glad jeg ikke bor der, det blåser så fælt! Men det har jammen imeg blåst her også ! :P

kine alexandra

06.mar.2011 kl.00:01

Som de andre sier: Utrolig ekkelt når slikt skjer! Fint strømmen kom tilbake etterhvert da, for det satser jeg på den gjorde :- )

sv: Dette er noe vi har snakket en del om i en gruppe jeg er med i, og ja jeg vil si jeg respekterer andre religioner. Selvfølgelig kan jeg fortelle hva JEG tror på, men de skal få tro det de vil og snakke ut om det- også det er jo mange likheter i religioner også. I tillegg til at kristendommen stammer fra jødedommen.

Er slik det var med meg før også, trodde foreksempel (og tror litt sånn halvveis fortsatt) på gjenfødelse. Selv om det kanskje mest var et håp. Men håp kan vel godt kalles å tro innimellom óg, kan det ikke?

Emma Rovik

06.mar.2011 kl.00:55

:S

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits