When asked, "How do you write?" I invariably answer, "one word at a time." (themlife)

When asked, "How do you write?" I invariably answer, "one word at a time."

Gosh, for noen dager det har vært... Har vært jobb og skole oppå hverandre, hver eneste dag så jeg er rimelig sliten i hode nå.

Torsdag 24. Februar: Jeg var på jobb fra klokken 07.00 til klokken var 20.30. Vi åpnet jo Clas Ohlson på torsdagen, og det var en veldig vellykket åpning. Kjempegøy å endelig kunne stå i kassen å få selge varene våre, og at man faktisk får prøvd seg på å finne frem i butikken i andre settinger enn kun å måtte plassere varer.

Fredag 25. Februar: Hadde vi storfremlegget på skolen, noe som gikk kjempebra egentlig. Hadde ikke øvd noe på selve fremlegget, siden jeg var på jobben hele dagen i forveien. Så tok det egentlig rimelig på sparken, men det gikk bra uansett. Etter skolen dro jeg hjem for å slappe av litt, å dro på jobb klokken 15.30 hvor jeg var der til klokken var 20.00.

Lørdag 26. Februar: Lørdag var jeg på jobb fra klokken 12.00 til klokken 18.00. Fikk ikke sove på morgenen, så satt på jobb å bare shabbet shit med sjefen i en times tid før jeg begynte på jobb. Etter jobb kom Kari på besøk, hvor jeg da hadde laget middag til oss å vi så på film. Kosekveld, rett og slett.

Søndag 27. Februar: Kari skulle hjelpe meg å pakke, men fant jo raskt ut at det ikke var noe vits med tanke på at jeg nesten ikke har noen esker å pakke i. Fikk pakket litt, men det var ikke mye. Vi dro på kinarestauranten for å spise middag, noe som var himmelsk godt. Når vi da kom tilbake skulle vi egentlig jobbe med aktivitetspermen sammen med Isabel og Miriam, eneste problemet var den at mac'en min nektet å lade seg - så da var det liten vits. Ble sittende å se på TV istede...


Har vært litt av noen dager, men sånn blir det nok dessverre. Så nå skal jeg sette meg ned med aktivitetspermen igjen, for å se om jeg klarer å bli ferdig med den. Eksamen skal jo inn på torsdag, mens aktivitetspermen skal inn på mandag. Så da er det bare å sette seg ned å fortsette da - hvor får jeg motivasjonen fra?!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits