Working nine to five, or longer? (themlife)

Working nine to five, or longer?

Nå nærmer det seg kvelden for meg. Jeg er trøtt, jeg er sliten - og egentlig luta lei denne onsdagen. Spesielt med tanke på hvor mye skolearbeid jeg har gjort idag. Har jobbet med tre forskjellige ting faktisk:

  • Prosjektet vi skal ha fremlegg i på fredag, har laget powerpointen ferdig og alt
  • Eksamen som skal leveres 3. mars, vi satte sammen alt stoffet vi har frem til nå og la dem i ett dokument slik at vi kan sende den til veiledern vår. Vi må få tilbakemelding før vi overhode tenker på drøftingsdelen.
  • Aktivitetspermen som skal leveres 7. mars. Har begynt på den idag. Trodde det kom til å være mye vanskeligere enn det det var, eneste problemet er at det er tidkrevende (men ikke spesielt vanskelig).


Nå skal jeg straks legge meg å sove, for det kommer til å bli en urimelig lang dag i morgen. Er tross alt åpningsdag på Clas Ohlson avd. Harstad i morgen, klokken 08.00 (kom innom om dere bor i Harstad). Og siden jeg har opparbeidet meg fri fra skolen i morgen (hele gruppa mi har gjort det), så skal jeg altså på jobb fra 07.00-20.00. Det er 13 timer med arbeid det, og det kommer til å bli noen slitsomme timer!

Jeg både gruer og gleder meg, men det er kanskje ikke så rart. Har jobbet på Clas Ohlson nå i 2 og en halv uke, og har ikke sett en eneste kunde enda - i morgen kommer det plutselig flere hundre... Nei hoff, dette blir skremmende. Spesielt om jeg husker alt på kassa, om jeg husker hvor ting er osv.

Så ønsk meg masse lykke til med den aller første "ordentlige" arbeidsdagen min! Og ha en fortsatt fin kveld, og senere god natt.

Bildet er ikke fra butikken i Harstad, men en random
butikk fra google!

3 kommentarer

Sofie Adina

23.feb.2011 kl.22:19

sv: nei, har de desverre ikke.. men de er høyest på ønskelisten!
Good Morning,.I just want to say thank you for visiting my blogg. I really appreciate it,. :)

Oliviagt

25.feb.2011 kl.18:44

lykke til med jobben! :)

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits