"Am I eating chicken or tuna?" (themlife)

"Am I eating chicken or tuna?"

Jeg sliter så ufattelig mye med hva jeg skal lage til middag om dagene. Har ikke lyst på noe, å da ender det med at jeg spiser en yoghurt eller noe slikt - og that's it. Men jeg vil kunne lage en ordentlig god middag til meg selv, er morsomt jo. Igår laget jeg Pasta di Parma til meg og Kari, hvor vi hadde pariserloff sammen med pastaen. Ble supermett, det er virkelig en av favorittrettene mine. Og ikke nok med det, jeg får t.o.m til å lage det!

Idag tenkte jeg at jeg skulle lage meg kyllingvinger, og mango til "dessert". Mango er utrolig sunt, og utrolig mettende, så jeg velger å ha det som "tilbehør" til kyllingen (selvom jeg spiser disse to rettene hver for seg).

 

Nå har jeg da ganske mye mat i det her huset, når jeg tenker meg om. Var å handlet på Obs! på mandagen, og hadde null handlelapp. Eneste jeg gjorde var å gå etter de gule merkelappene som tilsier tilbud/kampanje, og det var det jeg kjøpte. Kjøpte alt fra pølse, fiskegrateng, fiskepinner, chips osv osv. Så nå har jeg da litt som skal spises opp på 3 uker - frem til praksisen.

Hva skal dere spise idag da?

9 kommentarer

Marika

23.feb.2011 kl.17:14

i dag har jeg spist laks :- )

Ingeborg Gulla

23.feb.2011 kl.17:21

namnam, skal ha fisk jeg :D

Ingeborg Gulla

23.feb.2011 kl.17:28

fiskekarbonader i hamburgerbrød.. som en hamburger, altså, bare med fisk. knaller til med løk, revet gulrot, purreløk og ost, og kanskje chilisaus eller ketchup til også :) og salat og tomat og agurk og paprika, når jeg tenker meg om. skal nok bli ok godt det, altså.

Marika

23.feb.2011 kl.17:35

sv: laks, poteter, kylling(?)saus og en slags salat :- )

anettes krimverden

23.feb.2011 kl.18:02

Nam:)

Randomist

23.feb.2011 kl.18:44

RE: Jeg er ordblind, jeg skriver ikke verdenskjente navn så feil som vg gjorde. Og jeg snakket ikke om rettskrivingen generelt i det norske språket dem, men faktisk at de klarer å skrive navnet til en verdenskjent diktator. Navnet hans er faktisk internasjonalt =)

Andre

23.feb.2011 kl.19:47

spist grillpølse ^3^

hoho, xD

Marika

23.feb.2011 kl.20:38

sv; er ikke sikker, det var liksom ikke "kylling" ;s

Sofie Adina

23.feb.2011 kl.21:34

SV: de koster cirka 3000 kroner!

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits