The last day - more energy! (themlife)

The last day - more energy!

Nå har jeg faktisk ikke snuset nikotinholdig snus siden søndag. Har gått over til Onico, den nikotinfrie snusen. Og jeg må si at jeg endelig har klart å avsløre hemmeligheten med det å være avhengig av snus!


Vi snusere blir ikke avhengig av selve nikotinen i snus. Dette kan ha noe med at det ikke er mange grammene med nikotin i hver snus, så selv om det er helsefarlig med nikotin fordi det er dårlig for helsa og du blir avhengig - så er det altså så lite nikotin i snusen at du blir ikke avhengig av den.

Det du blir avhengig av derimot, det er det å ha noe under leppa! Du trenger ikke nikotinen, så lenge du bare har noe under leppa. Testet det faktisk ut idag også, så jeg har noe datamateriell å backe opp mine teorier med:

  • Det første jeg testet ut var jo faktisk dette med Onico - snusen uten nikotin. Jeg merket absolutt ingen forskjell fra en skruf extra stärk og en Onico. Syns faktisk Onico-snusen var veldig god jeg, noe jeg absolutt ikke så for meg.
  • Det andre jeg testet ut var faktisk ikke snus overhode. Jeg kjøpte extra-tyggis med mintsmak. Jeg tok to/tre stykker, og så puttet jeg tyggisklumpen under leppa. Det ble en kjempeflott variant av snus. Den svei under leppa, og den rant ikke heller - noe som desidert gir plusspoeng.
  • Det tredje jeg fikk tilbudet til å prøve var faktisk viskelær, men stoppet der - så ikke helt vinn-vinn situasjonen i den.


Men her ser dere da to vellykkede forsøk på å bevise at man blir ikke avhengig av nikotin når det kommer til snus, man blir avhengig av det å ha noe under leppa. Så da er jo spørsmålet, er det lettere eller vanskeligere å slutte med snus enn med røyk?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits