Addiction - it sucks (themlife)

Addiction - it sucks

Å være avhengig er noe de fleste har kjent på kroppen. Min avhengighet er snus, dessverre. Det roer nervene mine og har hjulpet mot godtesuget jeg tidligere hadde, som da igjen var min tidligere avhengighet (potetgull). Men nå er det nok. Jeg er dritt lei. Det koster ufattelig mye, og prisen bare stiger og stiger.


Jeg er student, jeg har ikke råd til dette. Selvom jeg ikke har lyst til å slutte, så må jeg slutte. Kjære vene, ikke er det vakkert, ikke er det økonomisk bra, ikke er det helsemessig bra - ingen ting. Men det er godt, og psyken min (ja, tror psyken har mye å si) forteller meg at det roer nervene mine og jeg trenger det.

Nå har jeg én boks igjen, og etter den har jeg tenkt å slutte. Jeg kommer nok ikke til å slutte med én gang, men skal iallefall trappe ned. Hvordan har jeg tenkt å trappe ned tenker du? Jeg kommer til å snuse mindre, men kommer også til å kjøpe den "svakeste" sorten jeg finner. Når jeg har snuset det en stund går jeg over til nikotinfri, å til slutt så slutter jeg helt. Dette har jeg tenkt skal foregå i 2 mnd MAKS.

For alt jeg vet kan det hende jeg slutter rimelig rast, med ny jobb og praksisen som kommer. Kan ikke snuse på jobb, og kan iallefall ikke snuse under praksisen - i barnehage/barneskole. Skal ikke lære barn at det er okei!

Bilde av venninna mi og meg i russetida (meg til høyre om du ikke skjønte det).
Om du ser godt etter ser du dén saftige snusleppa jeg har. Vakkert?
I don't think so.

Mitt spørsmål til dere lesere er da: er det noen av dere som har slitt med å slutte å snuse, og som muligens har et tips på hvordan man skal komme seg lettere gjennom avvenningsprosessen?

5 kommentarer

aluwini

21.feb.2011 kl.00:29

kjøp ONICO, snus uten nikotin, det hjelper, jeg var nesten blitt mer vant til å ha noe under leppa. Også burde du kjøpe dent med salmiakksmak og putt den under der...lover det hjelper. men hadde sluttet helt, nedtrapping gjør det bare vanskligere. men så lenge du har snus uten nikotin under leppa forvinner nikotinsuget fortere:)

Håper tipset hjelper, hjalp meg iallefall:)

Hanne Young

21.feb.2011 kl.00:35

Jeg var selv avhengig av snus.. Jeg trappet ned hver dag til litt mindre.. Men fikk skikkelig abstinester som ekstrem hodepine og rastløshet.. :/
aluwini: takk for tipset, skal teste det ut :) Når jeg skrev nikotinfritt så tenkte jeg faktisk på den onico. Tror nok de fleste er avhengig av å ha noe under leppa, mer enn selve nikotinen!

Reach The Sky

21.feb.2011 kl.00:57

Tihi, jeg er nok ikke den rette å spørre, som nettopp har skrevet et innlegg om det: "Slutte å røyke? Aldri i livet!"

Men stikk innom bloggen til torillskorpen.blogg.no/, der er et bra innlegg om å slutte...:)

Trine-Marie

21.feb.2011 kl.05:59

SV: Takk for gratulasjonen :) Utrolig koselig.

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits