Putting a brave face on (themlife)

Putting a brave face on

Hva er det med oss mennesker egentlig? Hva er det som gjør at vi føler vi må smile og vise at vi har det bra, selv når virkeligheten ikke er smil og latter? Det er noe jeg spørr meg selv om daglig.

Ja, jeg er sånn jeg også. For tiden har jeg det ikke bra. Gamle kjente møter meg i butikken, på gata - uansett hvor, og spørr meg hvordan jeg har det - man føler seg nesten pliktet til å si at man har det bra, kun fordi man ikke vil virke svak eller påtvinge andre mennesker sine egne problemer. Hvorfor er det sånn? Hvorfor kan man ikke rett ut fortelle at "hei, jeg har det faktisk ikke så veldig bra for tiden." Nei, det er tabu å gjøre det - vi skal være sterke mennesker alle sammen, og vi skal ikke virke svake for fem flate øre. Glem å vise følelser, vi er maskiner hver og en av oss.

Jeg er lei av alt dette. Jeg er lei av å være den som kun sitter å hører på andres problemer, men holder kjeft om mine egne. Jeg vil fortelle at jeg har det vondt. Jeg har vanskeligheter med å finne motivasjonen til å komme meg gjennom dagen - og den eneste motivasjonen jeg finner er å isolere meg fra omverdenen og heller fylle hverdagen med mye annet. Alt annet enn for eksempel skolearbeidet. Jeg vil fortelle at jeg er ensom, jeg liker ikke å være alene - når jeg er alene blir jeg redd. Mørket er så alt for påtrengende da. Jeg vil vise at jeg gråter, og jeg gjør det ofte. Trenger ikke være noe spesielt galt heller, men det er godt å gråte litt - hvem har sagt at det er et tegn på svakhet?

Jeg, som alle andre, har mine opp- og nedturer. Dagene mine varierer kraftig, kommer helt an på hvordan planen for dagen ser ut. Men jeg vil kunne innrømme at det er tungt. Jeg vil at omverdenen skal vite det, trenger ikke å snakke om det en gang - bare vite om det.

Er jeg et svakt menneske, bare fordi jeg innrømmer at for tiden har jeg det tungt? Bare fordi det ikke er noe alvorlig galt med meg, så skal jeg ikke få lov til å ha det vanskelig? Jeg er menneske - vi mennesker har følelser, og disse følelsene er ikke alltid lysbetont!

5 kommentarer

Natalie

20.feb.2011 kl.01:11

sv: Hei. Det er kjærsten min som har kodet det / laget oppsettet. Jeg har gjort resten. :)

Natalie

20.feb.2011 kl.01:16

sv: Hehe, tusen takk :) Jeg er veldig forøyd selv . Det går ann og bestille fra dgeez.blogg.no , men da må du forvente at det kan koste litt penger :) ellers vil jeg anbefale deg og laste ned et gratis design fra bloggdesign.nu :D der er det så masse fine!! :D

Natalie

20.feb.2011 kl.01:22

sv: No Problemo :D

INGEBORG HOLDEN

20.feb.2011 kl.01:49

Svar: Tusen takk :-)

Angelica Dahlgrendღ

20.feb.2011 kl.02:23

SV: Heia :) Vel, ja og nei ? Hehe, gjør det for gøy om jeg ser noen trenger hjelp . :)

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits