Valentinesday - the good, the bad and the ugly! (themlife)

Valentinesday - the good, the bad and the ugly!

Vel, da var (heldigvis) valentinsdagen over for i år. Er så lei av å høre om den at jeg tror jeg spyr snart. Virkelig, spyr litt i munnen bare ved tanken. Spesielt når jeg hører for en flott å romantisk dag alle har hatt det. Har dere tenkt på de som kanskje sitter mutters alene på denne kvelden, og faktisk ikke har lyst til å høre på deres fantastiske kveld? Vent med å si det til noen dager etterpå iallefall, da går det tross alt bedre - ikke pepre det inn i hodet på de single, hjemmeværende, på selve dagen!!

Min valentinsdag var som alle andre valentinsdager. CRAP. Jeg er absolutt ikke noe glad i denne dagen, for jeg har vært singel og alene alle valentinsdager. Har laget meg en tradisjon, som jeg trodde jeg skulle få slippe i år - men der tok jeg feil.

Var på skolen først, så var jeg på jobb frem til fire. Da dro jeg tilbake på skolen for å jobbe litt med eksamen. Når jeg da kom hjem var det bare å ta fram isen, sjokoladesausen, pysjen og sette seg godt tilrette i sofakroken med en grøsser på TV. Der har du min tradisjon. Er luta lei av å sitte alene på valentinsdagen mens alle andre godter seg over å ikke gjøre det! Ta litt hensyn da folkens!


Men ikke misforstå meg, jeg håper jo at alle dere andre har hatt en fin valentinsdag! Det gjør jeg virkelig, er ikke noe jeg unner noen, det å sitte alene på en slik bemerkelsesverdig dag. Nei, virkelig ikke! Så til alle dere som leser dette, håper dere hadde en finfin dag.

Hva gjorde dere igår på denne flotte dagen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits