Good night! (themlife)

Good night!

Vel, da var man kommet hjem fra en vellykket bursdagsfeiring av min kompis. Han har bursdag idag forresten, så gratulerer med dagen til Torben som blir 20 år idag! Som jeg kanskje nevnte så ble det ikke så mye alkohol på meg i kveldstimene, ble en dram servert av bestevenn Håvard, og tre vinglass servert av meg selv. Er helt grei mengde med alkohol det, spesielt når du bare vil kosedrikke.

Har hatt en trivelig kveld med koselige samtaler med gamle venner som man ikke har sett på en stund. Fått høre mye nytt også, og det er litt greit, spesielt siden jeg ikke bor i Bjerkvik lengre. Er mye som skjer som man ikke får med seg når man bor en annen plass.

Alt i alt, en meget vellykket kveld - om man ser bort fra at snusboksen min faktisk ble stjelt (snørrunger har absolutt ingen ting på fest å gjøre, spesielt de som både snylter og stjeler). I "morgen" blir det nok litt skolearbeid før det blir feiring av morsdagen! Da blir det spising av kaken som jeg og mamma lagde i morges. Gleder meg allerede.

Håper alle sammen har hatt en kjempefin lørdagskveld, uansett hva dere gjorde - og gratulerer til alle mødre, bestemødre, søstre, tanter osv osv med dagen!

<3 Mamma <3

Én kommentar

eva

13.feb.2011 kl.10:38

Hei :-)

Fin blogg! Jeg ble også opprørt over den Picakatta.. Samtidig satte det i gang en strøm av tanker om hvordan de har fått det til. Hva for innfarging osv..

God morsdag!

Eva

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits