The ghosts are among us (themlife)

The ghosts are among us

Jeg personlig elsker spøkelser. Alt som har med "livet på den andre siden" å gjøre. Og tror jeg på det? Ja, det må jeg ærlig innrømme at jeg gjør.

Når det kommer til TV-serier så er det én spesiell serie jeg elsker å se. "Ghost Whisperer"! Greit, det er bare skuespill, men noe så rørende, skummelt, ekkelt, fantastisk og vakkert har jeg ikke vært borti når det kommer til slike serier. Somregel er de jo bare skumle - slik som "Supernatural", som btw er en awesome serie det også!

Akkurat nå er jeg på sesong 4, hvor Melindas mann er død og har hoppet inn i en annen manns kropp. Triste episoder må jeg si, gråter like mye hver gang. Blir så rørt av den serien, vet ikke hva det er. Og det er jo en rimelig bra serie også, eller hva?

3 kommentarer

bfo

12.feb.2011 kl.12:54

utrulig fin blgg :o <3 håper du får en kjempe fin dag vidre :) <3

bfo

12.feb.2011 kl.13:07

sv :vist du ser lengre ned på bloggen min kan du se hat det står " utfordring" så kan du bare kopiere det å følge det som står ;)

Reach The Sky

13.feb.2011 kl.02:44

Fulgte med denne serien en stund, men så ble jeg litt fed-up. Gikk over til litt mer skumle varianter, hi-hi.

Bloggeren "synskepeggy", samt andre klarsynte, er jo sikre i sin sak, mht. "den andre siden". Jeg er kristen, så jeg har et helt annet syn på det. Jeg følger det som står i Bibelen. :)

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits