Frustrert fredag (themlife)

Frustrert fredag

Da var det fredag, endelig vil mange si! Personlig har jeg ikke helg, så for meg kan det være det samme. Har så mye skolearbeid for øyeblikket at jeg kjenner jeg kreperer snart. Skal virkelig ikke være mulig å ha så mye på en gang, men der tok jeg jaggu meg feil.

Først og fremst har jeg gruppeeksamen for øyeblikket, hjemmeeksamen. Den skal leveres 3. mars, og vi er ikke kommet så kjempegodt igang. Vi har om barneoppdragelse i kulturelt perspektiv, hvor problemstillingen vår er "hvilke utfordringer i barneoppdragelsen kan muslimske innvandrere møte på i norge?". Så ja, er mye å sette seg inn i.

(bilde: google)

 

Oppi alt dette har vi også aktivitetsperm som skal leveres inn. Vi har aktivitetsfag på skolen, hvor vi har kunne velge mellom musikk og forming, og nå andre semesteret har vi hatt drama. Dette skal skrives inn i didaktiske skjema, skal skrives logg og litt andre ting. Denne skal inn 7. mars, noe som da tilsier at det blir veldig mye stress...

 

JEG ER STRESSA!

Én kommentar

FashionGirl

11.feb.2011 kl.13:36

uffameien:( det er det jeg sier,det skulle vært flere timer i ett døgn!Du får prøve å se fram til når alt dette er ferdig,kjenner meg veldig igjen:)HA en good helg:)

Skriv en ny kommentar

SØK I BLOGGEN

Design av: Beero.blogg.no

The M Life - the good and the bad

19, Harstad

Jeg er ei jente på 19år som går barnevernspedagog-linja på høgskolen i Harstad. Stortrives her i Harstad city. Denne bloggen handler om mitt liv og mine interesser - enkelt og greit. online
Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske bloggerillusion.no - Klær og mote på nett

Kategorier

Arkiv

hits